Contact

Atelier Aleynad Art
Pausesti-Maglasi, cod 277470
str.Olanesti, nr.4, jud. Valcea
tel: 0722741799
scrieţi-ne

Despre Aleynad

 

Se spune ca pentru fiecare pasiune exista un inceput…

Pasiunea mea dintotdeauna au fost florile, dragostea pentru ele fiind mostenita de la bunica mea, care le randul ei a mostenit-o de la tatal ei.

Desi am fost de mica atrasa de partea artistica, am ajuns sa am o profesie cu totul diferita (in domeniul marketingului), insa cum prima dragoste nu se uita niciodata… dupa ani in care doar am tanjit dupa ea, in 2010 m-am reintors, cu promisiunea ca nu o voi mai parasi niciodata.

La indemnul sotului meu am inceput timid cu un tablou floral, apoi…de la flori pana la diverse decoratiuni nu a fost decat un pas si astfel s-a nascut o alta pasiune  . . . cea pentru aranjamente florale si decoratiuni unicat personalizate pentru fiecare eveniment.

Pe parcurs am descoperit noi pasiuni legate de decoratiuni, nu doar cu flori, dar „creatoare” de frumos, si astfel dorinta mea a fost aceea de a ma perfectiona cat mai mult si … de a va transforma visele in realitate, respectiv in diverse creatii care se pot realiza cu flori, fluturi si culori … si lista e luuuuunga, pentru ca in fiecare zi poti inventa ceva original si frumos.

Cu drag,

Aleynad (Daniela Statescu)


NmI3MTQ0MG