blog


Introducere » Decoratiuni BOTEZ / Aniversare » Umeras personalizat nume+accesorii


        

Umeras personalizat nume+accesorii

umeras

 

Numar produs: 079
Preţ:
75,0 Lei

în coş:
  buc  

Umeras personalizat cu numele copilului si accesorii cu datele de la nastere, decorat in nuante pastelate, cu flori romantice si fluturasi roz, perfect pentru o mica printesa.

 Umerasul din imagine este cu titlu de prezentare, el se personalizeaza la cerere, pe baza de comanda prealabila, in functie de preferintele clientului.

Cand lansati comanda, va rog scrieti la rubrica "Observatii" preferintele dumneavoastra in materie de decor.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YjdjYzY3NT