Trusou mireasa

set tava+perie+oglinda din lemn

 

Numar produs: 059
Preţ:
150,0 Lei

în coş:
  buc  

Seturi unicat formate din tava, oglinda si perie de par, din lemn, pictate pentru o mireasa la fel de unica, in nuantele si tematica nuntii...

Dimensiuni

* tava: 40*30 cm, inaltime 3 cm

* perie: 21 cm 

* oglinda: 26*13 cm

 

 

Seturile sunt prezentate doar ca model, nu mai exista in stoc !!! 

Daca doriti un set asemanator ca si stil, decorarea se face exclusiv pe baza de comanda, fiind personalizata in functie de preferinte si in acord cu tematica nuntii.

Comenzile se lucreaza in ordinea primirii lor.

Cand faceti comanda, va rog scrieti la "Observatii" preferintele dumneavoastra .

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZjA0NzE3M