Introducere » Portofoliu NUNTI DE POVESTE » Portofoliu seturi nunti » Set nunta " Vintage lavender"


        

Set nunta " Vintage lavender"

set nunta

 

Numar produs: 127
Preţ:
880,0 Lei

în coş:
  buc  

Avand o nunta cu un decor in care au predominat nuantele de mov, setul pentru nunta Marei cu Daniel a fost pictat cu flori de lavanda, in stil vintage.

Setul contine:

* cufar din lemn ( dimensiuni 39/27/25 cm)

* 4 pahare (miri si nasi)

* 4  lumanari (miri si nasi)

Setul este prezentat doar ca model, nu exista in stoc!

Daca doriti un set asemanator, se decoreaza pe baza de comanda in acord cu tematica nuntii si preferintele dumneavoastra.

Cand lansati comanda va rog specificati la rubrica " Observatii" preferintele in materie de decor, cromatica etc.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YjdjNmZ