Introducere » Portofoliu NUNTI DE POVESTE » Set nunta "Le mer turquise"


        

Set nunta "Le mer turquise"

set nunta

 

Numar produs: 026
Preţ:
470,0 Lei

în coş:
  buc  

Set unicat, special creat pentru o nunta cu tematica marina, in nuante de ivoire si turcoaz, cu aplicatii textile in relief, scoici, perlute.

Setul contine:

* cufar mare din lemn (lungime 35 cm, latime 25 cm si inaltime 14 cm)

* 4 pahare nunta

* set umerase

 

 

Setul este prezentat doar ca model, nu exista in stoc !!!

Daca doriti ceva asemanator, decorarea se face exclusiv pe baza de comanda, fiind personalizata in functie de preferinte si in acord cu tematica nuntii.

Comenzile se lucreaza in ordinea primirii lor.

Cand faceti comanda, va rog scrieti la "Observatii" preferintele dumneavoastra .

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MWQ3ZjY