blog


Introducere » Fairytale Wedding » Set "Rustic Wedding"


        

Set "Rustic Wedding"

set nunta

 

Numar produs: 052
Preţ:
460,0 Lei

în coş:
  buc  

Andreea si-a dorit pentru nunta ei un set unicat, pictat cu maci si spice de grau, care imbina romantismul unei nunti cu tematica rustica.

* cufar din lemn- potrivit pentru aproximativ 100-110 plicuri (35*25*14 cm)

* set initiale miri

* pahare miri

* set umerase miri

Bonus cutiuta din lemn pentru verighete

 

Setul este prezentat doar ca model, nu mai exista in stoc !!!

Daca doriti unul asemanator, decorarea se face exclusiv pe baza de comanda, fiind personalizata in functie de preferinte si in acord cu tematica nuntii.

Comenzile se lucreaza in ordinea primirii lor.

Cand faceti comanda, va rog scrieti la "Observatii" preferintele dumneavoastra ( stil de decor, tematica nuntii, cromatica etc) .

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

Y2I5MG