Introducere » Portofoliu NUNTI DE POVESTE » Set "Nunta & botez"


        

Set "Nunta & botez"

set nunta

 

Numar produs: 022
Preţ:
520,0 Lei

în coş:
  buc  

Anca si Valentin si-au dorit un set de nunta romantic, in care sa apara si micuta lor, Ilinca, odata cu nunta sarbatorindu-se si increstinarea micutei. Asadar setul lor a imbinat cele doua evenimente intr-un decor de poveste cu flori in diverse nuante de mov.

Setul contine :

* cufar din lemn pentru aproximativ 100-110 plicuri ( dimensiuni 35/25/14 cm)

* pahare miri si nasi

* umerase miri

* umeras fetita

* perie si oglinda de mana

Bonus cutiuta pentru verighete.

 

Setul este prezentat doar ca model, nu exista in stoc !!! Se realizeaza la comanda!

Daca doriti ceva asemanator, decorarea se face exclusiv pe baza de comanda, fiind personalizata in functie de preferinte si in acord cu tematica nuntii.

Comenzile se lucreaza in ordinea primirii lor.

Cand faceti comanda, va rog scrieti la "Observatii" preferintele dumneavoastra .

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NjM0NGNiOD