Introducere » Portofoliu NUNTI DE POVESTE » Set " Blue travel"


        

Set " Blue travel"

set nunta tematica calatorii

 

Numar produs: 082
Preţ:
500,0 Lei

în coş:
  buc  

Setul pentru nunta Oanei si a lui Daniel a fost special creat in acord cu tematica si cromatica nuntii lor - calatoriile si variatii de nuante albastru si crem.

Setul contine:

* cufar dar nunta din lemn (dimensiuni 35/25/18 cm) - pentru aproximativ 150 plicuri

* guestbook

* 4 pahare personalizate pentru miri si nasi

Bonus  minicufar din lemn verighete.

  

Setul este prezentat doar ca model, nu exista in stoc !!! 

Daca doriti ceva asemanator, decorarea se face exclusiv pe baza de comanda, fiind personalizata in functie de preferinte si in acord cu tematica nuntii.

Comenzile se lucreaza in ordinea primirii lor.

Cand faceti comanda, va rog scrieti la "Observatii" preferintele dumneavoastra .

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MGYzY2M1N