Introducere » Portofoliu NUNTI DE POVESTE » Guestboook nunta "Calatorii"


        

Guestboook nunta "Calatorii"

guestboook nunta

 

Numar produs: 051
Preţ:
100,0 Lei

în coş:
  buc  

O carte de oaspeti unicat, special decorata pentru a se incadra cu tematica nuntii, pastrand in timp gandurile frumoase adresate de oaspeti mirilor.

Guestbook-urile din imagini sunt cu titlu de prezentare, ele se personalizeaza la cerere, pe baza de comanda prealabila, in functie de preferintele clientului.

Comenzile se lucreaza in ordinea primirii lor.

Cand faceti comanda, va rog scrieti la "Observatii" preferintele dumneavoastra .

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

M2ZiZTI2Yj