blog


Introducere » Decoratiuni BOTEZ / Aniversare » Cufar "Printesa Mara"


        

Cufar "Printesa Mara"

cufar lemn

 

Numar produs: 058
Preţ:
250,0 Lei

în coş:
  buc  

Cufarul pentru botezul micutei Mara Teodora a fost pictat cu flori delicate in nuante vesele, acompaniate de fluturasi zglobii, un cufar suficient de incapator pentru a putea aduna in el de-a lungul timpului o multime de amintiri.

Dimensiuni cutie lemn: lungime 38,5 cm, latime 28 cm si inaltime 19 cm.

 

Cufarul este prezentat doar ca model, nu exista in stoc !!! Se realizeaza la comanda!

Daca doriti ceva asemanator, decorarea se face exclusiv pe baza de comanda, fiind personalizata in functie de preferinte si in acord cu tematica botezului.

Cand faceti comanda, va rog scrieti la "Observatii" preferintele dumneavoastra .

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZmQyZT