blog


Introducere » Fairytale Wedding » Cufar "Calatorind catre tine"


        

Cufar "Calatorind catre tine"

cufar lemn

 

Numar produs: 085
Preţ:
220,0 Lei

în coş:
  buc  

Cufar din lemn- model unicat, special decorat pentru Marianei & Robert, in acord cu tematica nuntii - calatorii vintage. si cromatica nuntii lor.

Dimensiuni: Lungime 34cm x latime 23,5 x inaltime 18,5 cm, potrivit pentru aproximativ 200 plicuri.

 

Cufarul este prezentat doar ca model, nu exista in stoc !!! 

Dar daca doriti unul asemanator, ca si tematica, decorarea se face exclusiv pe baza de comanda, fiind personalizata in functie de preferintele mirilor.

Comenzile se lucreaza in ordinea primirii lor.

Cand dati comanda, va rog precizati la rubrica "Observatii" preferintele dumneavoastra referitoare la decor.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MWI1ZWY0MD