blog


Introducere » Fairytale Wedding » Cufar " Around the world"


        

Cufar " Around the world"

cufar lemn

 

Numar produs: 090
Preţ:
250,0 Lei

în coş:
  buc  

Cufar din lemn - model unicat, special decorat pentru nunta Andreei cu Ali, nunta cu tematica "Calatorii". Cufarul a fost decorat prin tehnici combinate, pentru a sugera o valiza plina cu amintiri.

Dimensiuni cufar 40*30*15 cm.

 

Cufarul este doar ca model, nu exista in stoc !!! A fost deja vandut !

Dar daca doriti unul asemanator ca stil, decorarea se face exclusiv pe baza de comanda, fiind personalizata in functie de preferintele mirilor si in acord cu decorul nuntii.

Comanzile se prelucreaza in ordinea primirii lor.

Cand faceti comanda, va rog scrieti la rubrica "Observatii" preferintele dumneavoastra referitoare la decor.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YWE1N2M0