Introducere » Portofoliu NUNTI DE POVESTE » Cocarda "Delicate flowers"


        

Cocarda "Delicate flowers"

cocarda

 

Numar produs: N22
Preţ:
30,0 Lei

în coş:
  buc  

Cocarda realizata la comanda, din flori delicate de lavanda si gypsophila, ierburi de camp, dantela ivoire si trandafir crem. 

Spre deosebire de florile clasice, florile natural uscate:

* nu se palesc,

* pot fi achizitionate din timp,

* se realizeaza in nuanta preferata

* rezista timp indelungat.

 

Produsul este cu titlu de prezentare, nu mai exista in stoc !!! Se realizeaza exclusiv la comanda !

Cocarda se personalizeaza in functie de preferintele clientului ( ex. trandafirul pot avea alta culoare, la fel si dantela etc.).

Cand faceti comanda va rog scrieti la "Observatii" preferintele dumneavoastra.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

Yjg2ZThjZ