Introducere » Portofoliu NUNTI DE POVESTE » Buchet mireasa "Delicate flowers"


        

Buchet mireasa "Delicate flowers"

buchet de mireasa cu flori naturale uscate

 

Numar produs: 009
Preţ:
250,0 Lei

în coş:
  buc  

Un buchet de mireasa in culori calde, inspirat din amintirea verii cu parfum de lavanda si fosnetul delicat al ierburilor sub adierea vantului, totul fiind invaluit in dantela cu aer vintage si flori de gypsophila alba .

Buchetul nu mai este in stoc, dar se poate reface/personaliza!

Cand lansati comanda, va rog scrieti la rubrica "Observatii" preferintele dumneavoastra in materie de decor.

 

 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZGY3ZWFmNj