blog


Introducere » Decoratiuni de inchiriat » Decoratiuni pentru botez » Aranjament floral cristelnita


        

Aranjament floral cristelnita

aranjament floral din flori matase

 

Numar produs: 178
Preţ:
50,0 Lei

în coş:
  buc  

Decorat din belsug cu flori pastelate din matase ( bujori, trandafiri, hortensii, ranuculus si orhidee), aranjamentul floral pentru cristelnita este un decor de vis pentru botezul unei mici printese.

Aranjamentul are lungimea de 2.20 m si se inchiriaza in Rm. Valcea si localitati invecinate.

Pretul se refera la inchiriere!

Produsul nu este de vanzare!

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ODJhOD